tietosuojaseloste

Skinbased.com

Me OAC:lla olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä noudattaen. Tietosuojaselosteessamme kerromme, miten käsittelemme henkilötietojasi, kun asioit skinbased.com-sivustollamme.

Rekisterinpitäjä:

OAC Finland Oy
Y-tunnus: 2216072-6
Lentolantie 15, 36220 Kangasala
www.oac.fi

Yhteystiedot:

Puhelin: +358 10 229 1650
Sähköposti: info@oac.fi

Rekisteriasioista vastaa:

Reetta Vuorio
Sähköposti: reetta@oac.fi

 

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME?

Vastaanotamme, keräämme ja tallennamme ne tiedot, jotka syötät nettisivuillemme tai annat meille jollakin muulla mahdollisella tavalla. Keräämme lisäksi IP-osoitetietosi, kirjautumistiedot, sähköpostiosoitteen, salasanan sekä tietokone- ja tietoyhteystiedot. Saatamme käyttää ohjelmistotyökaluja tiedon mittaamiseen ja keräämiseen koskien muun muassa sivuston vasteaikaa, sivustovierailujen kestoa ja muita kävijätietoja. Keräämme myös henkilötietoja (mukaan lukien nimi, sähköposti, salasana ja viestit), kommentteja, palautetta, tuotearviointeja, suosituksia sekä henkilökohtaisen profiilin tietoja. 

MITEN KERÄÄMME TIETOJA?

Ensisijaisesti saamme tiedot sinulta, kun rekisteröidyt nettisivustomme käyttäjäksi tai täytät sivustollamme lomakkeen. Kun suoritat sivustollamme toiminnan jonkin prosessin osana, keräämme kaiken henkilökohtaisen tiedon, jonka meille jaat, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Henkilötietojasi käytetään ainoastaan jäljessä mainittuihin tarkoituksiin.

 

Sen ohella saamme tietoa nettisivualustamme (Wix), analytiikan (Google Analytics) sekä sosiaalisen median (Facebook, Instagram ja YouTube) kautta. Kolmansien osapuolien tietosuojakäytännöt löydät linkkien takaa:

 

MIKSI KERÄÄMME HENKILÖTIETOJA?

Keräämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • palvelujen tarjoaminen ja suorittaminen;

  • asiakaspalvelun ja teknisen tuen tarjoaminen sivuston käyttäjille (kyselyt, reklamaatiot, asiakaspalautukset yms.);

  • tiedottaminen ja markkinointi (huomaa, että markkinointisähköpostia lähetämme vain, mikäli olet rekisteröitymisen tai lomakkeen lähettämisen yhteydessä tai sen jälkeen ilmaissut halusi vastaanottaa OAC:n markkinointiviestintää);

  • datan ja analytiikan kerääminen palvelujemme kehittämiseksi ja parantamiseksi.

  • evästeet.

  • lakien ja säädösten noudattaminen.


MITEN TALLENNAMME, KÄYTÄMME JA JAAMME SIVUSTOMME KÄYTTÄJIEN HENKILÖTIETOJA?

Nettisivustoamme ylläpidetään Wix.com-alustalla. Tietojasi saatetaan tallentaa Wix.comin tietokantaan ja sovelluksiin. Wix.com tallentaa kaikki henkilötiedot palomuurilla suojatuille palvelimille.
 

MITEN KONTAKTOIMME SIVUSTON KÄYTTÄJIEN KANSSA?

Saatamme olla yhteydessä sinuun seuraavissa yhteyksissä: käyttäjätiliä koskevat ilmoitukset, käyttäjätilin ongelmien paikantaminen, mielipide- ja palautekyselyt tai tuotteita ja yritystä koskevat päivitykset. Saatamme myös ottaa sinuun yhteyttä, mikäli käyttäjäsopimus, paikalliset lait tai muut mahdolliset sopimukset kanssasi niin edellyttävät. Käytämme kontaktointitarkoituksiin sähköpostia, puhelinta, tekstiviestejä sekä kirjepostia.
 

MITEN KÄYTÄMME EVÄSTEITÄ JA MUITA SEURANTATYÖKALUJA?

Vieraillessasi skinbased.com-sivustolla, vastaanotat automaattisesti evästeen (cookie) selaimeesi. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu laitteesi selaimeen. Evästeet voivat jäljittää ja säilyttää tietoa sivuston käytöstäsi kuten myös tallentaa minkä tahansa tiedon, jonka olet itse syöttänyt sivustolle istuntosi aikana kuten sähköpostiosoitteesi. Käytämme erilaisia evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelukokemuksen sivustollamme. Huomaa, että evästeiden käyttö edellyttää aina sinun hyväksymisesi.

Käytämme myös kolmannen osapuolen palveluita nettisivujemme kehittämiseen, asiakaspalvelukokemuksen kehittämiseen sekä markkinointiviestintämme parantamiseen. Kolmannen osapuolen palvelujen käyttöön liittyy evästeiden käyttöä sekä muiden seurantateknologioiden hyödyntämistä Wixin palvelujen kautta. Näillä palveluille on omat käytänteensä, miten ne keräävät ja tallentavat tietoa. Käytämme seuraavia kolmannen osapuolen palveluita: Microsoft Outlook, Google Analytics, Facebook, Instagram ja YouTube.

Linkkien kautta pääset perehtymään kolmannen osapuolen palveluntarjoajimme evästekäytänteisiin:

ASIAKASREKISTERIMME SISÄLTÖ

Keräämme ja tallennamme seuraavia tietoja:

  • Käyttäjätiedot: etunimi, sukunimi, käyttäjätunnus ja salasana

  • Yhteystiedot: postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

  • Tiedot tuotearvosteluista

  • Tiedot markkinointiluvista ja -kielloista

  • Tallennetut tiedot nettisivuston palvelujen käytöstä

  • Verkkokaupan selain- ja käyttäjätiedot

  • Käytetyn laitteen yksilöintitiedot

  • Analytiikkatiedot

  • Tuotearvostelut, asiakasryhmät ja kiinnostuksen kohteet selain- ja ostotietoihin perustuen.

KUINKA PITKÄÄN SÄILYTÄMME ASIAKASTIETOJA?

Säilytämme henkilötietojasi ainoastaan lain edellyttämän ajan tai siihen asti kuin on tarpeellista. Poistamme kaikki tietosi viimeistään viiden vuoden kuluttua viimeisestä kirjautumisesta rekisteröityneenä käyttäjänä tai viimeisimmän lomakkeen lähettämisestä. Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi milloin vain. Siinä tapauksessa poistamme kaikki henkilötietosi ja asiointihostoriasi rekisteristämme. Sen jälkeen emme voi enää yksilöidä sinua emmekä palauttaa asiakastietojasi rekisteriin. Tietojesi poistamista varten, ota yhteyttä  info@oac.fi.

Evästeet, jotka ovat tallentuneet laitteellesi, ovat toiminnassa korkeintaan 24 kuukautta ensimmäisestä vierailustasi rekisteröityneenä käyttäjänä.
 

KENELLE LUOVUTAMME TIETOJA?

Noudatamme henkilötietojesi käsittelyssä ja luovuttamisessa hyviä tietosuojakäytäntöjä, Suomen lainsäädäntöä sekä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta, joka astui voimaan 25.5.2018. Valvomme ja rajoitamme pääsyä järjestelmään tallennettuihin henkilötietoihin, ja niitä saavat käyttää vain ne OAC Finlandin työntekijät, jotka vastaavat skinbased.com-sivuston markkinoinnista, tuotteiden myynnistä ja asiakaspalvelusta.

 

Toisinaan meillä on tarve siirtää tietoa kolmansille osapuolille, esimerkiksi tiedon säilytystä, analytiikkaa tai markkinointia varten. Kaikkien yhteistyökumppaneidemme kanssa on olemassa tarkat sopimukset, joissa on otettu huomioitu sekä Suomen lainsäädännön että EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset. Yhteistyökumppaneillamme EI ole lupaa käyttää tietojasi omiin tarkoituksiinsa tai jakaa tietoja eteenpäin.
 

MITEN HUOLEHDIMME REKISTERIN SUOJAUKSESTA?

Asiakasrekisterin tiedot on tallennettu järjestelmään, johon pääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmää ylläpidetään palvelimilla, joiden teknisestä ylläpidosta ja tietoturvasta vastaa Wix.
 

OIKEUTESI TIEDONKERUUTA KOSKIEN

Sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietoihisi liittyvää tiedonkeruuta koskien:

  • oikeus tarkistaa itseäsi koskevat tiedot rekisteristä ja tarvittaessa vaatia niiden oikaisemista, poistamista tai siirtoa järjestelmästä toiseen,

  • oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojesi käsittelyä,

  • oikeus peruuttaa aiemmin antamasi suostumus tietojen käsittelylle,

  • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle,

  • oikeus kieltää tietojesi käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin.

Jos haluat käyttää jotakin tiedonkeruuta koskevista oikeuksistasi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@oac.fi. Laita viestiin seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero sekä kopio voimassaolevasta henkilöllisyys-todistuksesta. Henkilöllisyyden todentamiseksi saatamme joutua pyytämään sinulta lisätietoja. Perusteettomat, aiheettomat ja kohtuuttomat pyynnöt voimme tarpeen vaatiessa hylätä.
 

TIETOSUOJASELOSTEEN PÄIVITYKSET

Pidätämme oikeuden tietosuojaselosteen pävittämiseen ja muokkaamiseen, joten tarkistathan sen säännöllisesti. Muutokset ja selvennykset tietosuojaselosteeseen astuvat voimaan välittömästi, kun ne ovat julkaistu nettisivuilla. Mikäli teemme merkittäviä muutoksia tietosuojakäytänteisiimme, tiedotamme päivityksestä erikseen, jotta olet tietoinen, mitä tietoja keräämme, miten niitä käytämme ja mahdollisesti jaamme ja missä olosuhteissa.
 

KYSYMYKSET JA PYYNNÖT

Mikäli haluat nähdä, korjata, muuttaa tai poistaa henkilötietojasi, olethan meihin yhteydessä: info@oac.fi.

© OAC 2012-2021

OAC Finland Oy


info@oac.fi

www.oac.fi
 

+358 10 229 1650

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle